Indòmita

Elatsoe

Darcie Little Badger

«Una delícia de principi a fi»

NPR

Guardons 

Premi Locus a Millor debut literari

Finalista Premi Nebula

Finalista Premi Lodestar

Finalista Premi Ignyte

Finalista Premi NEIBA

Bestseller National Indie (5 setmanes)

Bestseller PNBA

Inclòs a la llista dels millors 100 llibres de fantasia de la revista TIME

Top 10 a Booklist

Sinopsi

L’Elatsoe —Ellie, pels amics—, té un poder heretat de la seva re-re-re-re-re-rebesàvia: és capaç de cridar els esperits dels animals morts, cosa especialment útil per seguir compartint la vida amb el seu difunt gos, en Kirby. Així, quan el seu estimat cosí mor de manera sobtada i tots els indicis apunten a un accident de cotxe, el seu fantasma li explica una història ben diferent: va ser assassinat. Però, qui el va matar i per què?

Amb l’ajuda de la seva família i el seu millor amic, en Jay, l’Elatsoe viatjarà fins al poble on vivia el seu cosí per esbrinar la veritat. Amb tot, els seus perversos habitants i el misteriós doctor que sembla dominar la vila no li ho posaran fàcil. I si acaba traient a la llum el passat fosc i inquietant de la ciutat? I si aquest passat és també el seu present?

Ressenyes

«Revolucionària.» 

TIME

«Absolutament màgica.» 

SyFyWire

«Evocadora i lírica… una obra magnífica

BuzzFeed

«Un dels millors debuts literaris de 2020. Llegiu-la.»

Marieke Nijkamp

«Una perspectiva i una veu totalment noves entreteixides amb contes de fades, profecies, i llegendes urbanes de la cultura Lipan Apache.»

Booklist

«Una protagonista forta, un misteri sobrenatural i una veu nativa americana poderosa i única

BookPage

«Una veu refrescant. Mites indígenes, tecnologia actual i poders sobrenaturals es barregen per construir un misteri trepidant.»

Kirkus Reviews

«Creativa i meticulosament planejada

Shelf-Awareness

«Aquesta ficció especulativa absorbent i inquietant trenca les nostres expectatives en cada pàgina.»

Horn Book

L’autora

Darcie Little Badger és llicenciada en Ciències de la Terra, escriptora i fan de tot allò estrany, bell i inquietant. A més a més, forma part de la tribu Lipan Apache de Texas. El seu debut literari, Elatsoe, va guanyar el prestigiós premi Locus, es va convertir en un bestseller a escala nacional i va ser inclòs en més d’una dotzena de llistes amb els millors llibres de l’any, a més de ser reconeguda com una de les cent millor novel·les de fantasia de tots els temps per la revista TIME. La seva segona novel·la, A Snake Falls to Earth, va rebre el premi Newbery i va ser finalista del National Book Award en la categoria de literatura juvenil.

Exit mobile version